Zenica, 21. 05. 2020.; Danas je u Muftijstvu zeničkom organiziran prijem i dodjela nagrada pobjednicima izbora najljepše fotografije na temu: “Harem moje džamije”, koji je Muftijstvo zeničko u okviru ramazanskih aktivnosti i obilježavanja 7. maja – Dana džamija organiziralo na svom zvaničnom facebook profilu.

Nagrade pobjednicima uručili su muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević i direktor BH Telecoma Direkcija Zenica mr. Namir Škaljo.

Prvu nagradu – mobitel Samsung Galaxy A30S osvojio je Asmir Selimović iz Zenice za fotografiju Bijele džamije u Zenici, drugu nagradu – mobitel Huawei Y6 2019 osvojio je Damir Đuhera Dželaluddin iz Maglaja za fotografiju Kuršumlija džamije u Maglaju, a treću nagradu – mobilni wlan router ZYXEL osvojio je Bakir Brkić iz Doboja za fotografiju Selimija džamije u Doboju.

Nagrade pobjednicima obezbijedio je sponzor ovog projekta BH Telecom.

Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svim učesnicima izbora za najljepšu fotografiju na temu ”Harem moje džamije”, kao i svima onima koji su svojim glasovima (lajkovima) podržali ovaj projekat.