Zenica, 12. maja 2022. godine; Danas je u Muftijstvu zeničkom organiziran prijem i dodjela nagrada pobjednicima izbora najboljeg video klipa na temu: “Upoznaj znamenitosti moje čaršije”, koje su Muftijstvo zeničko, Mreža mladih i Odjel za brak i porodicu Muftijstva zeničkog, u okviru ramazanskih aktivnosti, organiziralo na svom zvaničnom facebook profilu.

Pobjednica izbora najboljeg video klipa na temu:  Upoznaj znamenitosti moje čaršije” ” bila je Melina Srebrenica iz Zenice, koja je osvojila novčanu nagradu u iznosu od 150 KM, drugo mjesto osvojio je Ajdin Mujkić iz Zavidovića koji je kao drugoplasirani osvojio 100 KM, dok je trećeplasirani bio Bilal Puljić iz Maglaja osvojivši nagradu u iznosu 50 KM.

Nagrade pobjednicima uručili su muftija zenički hfz. prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević, koordinatorica Odjela za brak i porodicu Muftijstva zeničkog Mevlida Adilović i koordinator Mreže mladih Muftijstva zeničkog Ahmed-ef. Hrustić.

Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svim učesnicima izbora najboljeg video klipa na temu “Upoznaj znamenitosti moje čaršije” , kao i svima onima koji su svojim glasovima (lajkovima) podržali ovaj projekat.