Zenica 08. mart 2023. godine; U okviru redovnih aktivnosti danas je muftija zenički hafiz prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević u svom Uredu u Zenici primio dr. sc. Fuada Hadžikadunića, profesora na Mašinskom fakultetu u Zenici.

Prijem je realiziran u okviru aktivnosti ”Kahva sa muftijom”, kojoj je cilj savjetovanje, konsultacije, razgovor i razmjena mišljenja o važnim pitanjima za Islamsku zajednicu, muslimane i društvo uopće, sa eminentnim ljudima iz vjerskog, obrazovnog, kulturnog, političkog, privrednog i društvenog miljea Zenice i Muftiluka zeničkog.

Dr. sc. Fuad Hadžikadunić rođen je 1970. godine u Zenici. Osnovnu i srednju metalsku školu završio u Zenici. Na mašinskom fakultetu u Zenici diplomira početkom 1996. godine. Nakon završetka studija radi kao inženjer-projektant u “Željezari Zenica” OJ “Tehnoprojekt” i “BH STEEL” Company, Department  “Projektovanje” . Za to vrijeme  učestvuje u izradi više  značajnih projekata i radnih zadataka vezanih za poslove rekonstrukcije pogona metalurškog kompleksa. Od januara 1999. godine zaposlen je na Mašinskom fakultetu u Zenici, na kojem radi trenutno u svojstvu docenta i dekana Fakulteta.