U ponedjeljak 25. marta 2019. godine muftija zenički doc. dr. sc. Ejub ef. Dautović, u pratnji glavnih imama medžlisa Islamske zajednice Žepče i Zavidovići Džafer ef. Gračića i Izet ef. Čamdžića, posjetio je preduzeće ”Tisakomerc” d.o.o. Žepče.

Tom prilikom muftija se susreo sa vlasnikom preduzeća ”Tisakomerc” gosp. Nagibom Mujkićem. Gosp. Mujkić muftiju je upoznao sa osnovnim podacima o preduzeću, ističući da je ”Tisakomerc” lider na tržištu Bosne i Hercegovine u oblasti distribucije vijčane robe, okova i ostalog repromaterijala za fabrike namještaja, građevinarstva i metalne industrije, da preduzeće danas broji preko 50 zaposlenika, te da posjeduje dva moderno opremljena skladišta površine 3000 m2 i preko 5000 različitih artikala.

Muftija zenički zahvalio se gosp. Mujkiću na prijemu, zahvalio mu se na doprinosu aktivnostima i projektima Islamske zajednice, te je istakao da očekuje kvalitetan doprinos gosp. Mujkića i kroz angažman u Saboru IZ u BiH, imajući u vidu da je na posljednjim izborima u Islamskoj zajednici izabran u najviši predstavnički i zakonodavni organ Islamske zajednice.